Thursday, January 9, 2014

Vee Music Centre At Subang Jaya
No.22-1, Jalan SS15/8B, 47500 Subang Jaya, Selangor


Now Cikgu Vee have openned a music center in SS 15 Subang Jaya!
Here in this music center, you will get to learn for 30minutes-1hour lesson which
included practical and theory lesson for you!

Vee Music Centre also provided Suzuki Violin Method and other instruments
lessons such as drum, piano, ukulele,guitar,cello and double bass! Wow!

Vee Music Centre is near to Darussalam Restaurant, Hailam Kopitiam, Station Cafe
and a lot more cafes for you to hangout or waiting for your kids or friends while
attending in our music center for lessons.

You can easily park just behind our premise for only RM1.50. Or, you can park around
this shop lots area for free except that you have to pay JPJ parking at least 50 cent. : )

Please visit our Music Centre soon okay???

Have a great day!


Sunday, April 14, 2013

Mari belajar biola di kedai I AM LEJEN SHOP SS 15 Subang Jaya

Cikgu Vee mempersembahkan lagu Getaran Jiwa di I AM LEJEN SHOP.
Anda boleh singgah di VEE MUSIC CENTRE SS15 Subang Jaya, berhadapan dengan Restoran Gold Chili dan Restoran Mamak DarusSalam. Alamat penuhnya adalah No.22-1, Jalan SS15/8B, Subang Jaya, Selangor.

Enjoy!


GETARAN JIWA VIOLIN COVER BY CIKGU VEE

Like my Facebook Page here: https://www.facebook.com/CikguVee

Friday, February 24, 2012

Cikgu Vee live on TV show!! With Adik Aimie at WHI (Wanita Hari Ini) - 17.2.12

Hai ! Good Day Everyone! :)

Hari yang selama ini cikgu usahakan, akhirnya terkabul jua. Terima kasih pada yang Maha Kuasa yang menentukan pada 17 Februari, cikgu perform violin, live on TV3! untuk rancangan Wanita Hari Ini (WHI) pada 12 tengahari hingga 1 . Terima kasih juga pada pihak penerbit TV3 kerana sudi menjemput cikgu dan anak murid cikgu menunjukkan bakat menggesek ni.... hemmmmmm ;P

Kepada pembaca semua, jika minat nak tengok layari lah web www.tonton.com. Cari cikgu di rancangan WHI untuk episod ke - 35 ya?!

Janga lupa!!!

Salam semua! Have a great day! :D

Like my Facebook Page here: https://www.facebook.com/CikguVee

Saturday, February 18, 2012

Budak kecil pun pandai gesek ' violin ' !

Hai Hai Hai Semua!

Good Day!

Cikgu terfikir nak tulis pasal budak kecil ni bile email-email yang cikgu terima, bertanyakan cikgu soalan. "Dah besar-besar, tua bangka mcm saya ni boleh lagi ke nak belajar ' violin ' ?". Sudah tentu cikgu akan cakap bende ni yang cikgu pegang sejak azali lagi, "Belajar tak kira umur, belajar lah setinggi mane pun, learn as long as you live', kata cikgu.

Ape kate pembaca sekalian lihat sendiri anak kecil ni main ' violin ' . Comel tak? Bile tengok tu, rasa tercabar tak?

Dirakamkan pada 27 Jun 2011, di Yamaha Music School Setia Alam


Dirakam 14 Julai 2011, di Yamaha Music School Setia Alam


Budak kecil ini bernama Ean. Beliau baru berusia 2 tahun 1/2, tak smpai pun 3 tahun lagi. Nak tahu betapa kecil nya insan ini, tengok lah pada saiz violin beliau. Beliau menggunakan violin saiz 1/4.
Haaaaa!!!! kecil ke kecil ?  Cikgu mengajar beliau di Yamaha Music School Setia Alam. Ean seorang budak yang pemalu dan tidak pernah pegang pun alat music biola ni :D

Macam mane? Bile nak belajar, belajar je k! :D

Those who interested to learn violin at any age and any time, can click the link "Contact" on my webpage.

See ya! ;;)

Like my Facebook Page here: https://www.facebook.com/CikguVee

Cerita Genap Duabulan Kawin(19.1.12) , dah terror main violin!! Siape eh??

Hai dan Salam semua!!

Kepada sesiape yang kaki layan internet pasti pernah terdengar  buku-buku yang disiarkan oleh Lejen Press, kan? Atau pernah dengar nama seorang lejen yang bergelar Aisa Linglung?

Okayy....... Aisa Linglung seorang penulis terkenal dengan buku berjudul 'Sperma Cinta'. Beliau kemudian memiliki kedai Uya Distro setelah buku yang beliau tulis meletop! dipasaran dulu, kini dan selamanye..

Bile dah meletop tu, ramai lah kuncu-kuncu yang minat ni, mencetus permintaan yang banyak. Jadi beliau putuskan untuk menubuhkan Lejen Press. Nak tahu pasal Lejen Press lebih-lebih, kene lah pegi ke laman webnya ye?!

Cikgu tahu yang beliau ni kawin pada 19.11.2011. Cikgu kenal beliau dan beliau meminta cikgu ajar beliau gesek biola. Genap dua bulan , maknanya pada 19.1.2012, beliau belajar dan tengok cikgu main 'violin', beliau dah 'terror'.....lejen tak?

Mari kita saksikan kehebatan dan kelejenan beliau! :D





Mr. Lejen Aisa Linglung, menggesekkan irama biola beliau tersendiri. Kata dia, tajuk lagu irama ini adalah rahsia.

Terima kasih! :D